Timeplan Puls Egersund

 

 

 

Velkommen til gruppetimer på Puls

Har du eget yogamedlemskap, kan du bestille plass på våre yogatimer - da velger du booking yoga ved å trykke på knappen oppe til venstre ved siden av Puls-logoen.

Priser på medlemskap, Yoga og personlig trening finner du under prislisten vår i medlemskap-rullegardinet.

 

NÅ KAN DU BOOKE PLASS PÅ TIMEN HJEMMEFRA!

 

Første gang du skal booke plass, må du registrere deg ved å klikke på LOGG INN

Her legger du inn din e-postadresse, og så vil du motta nytt passord på e-post som du kan logge deg inn med. Det er viktig at vi har registrert den samme e-postadressen hos oss. Kontakt resepsjonen for å sjekke at din e-post er riktig i medlemssystemet.

Det vil etter hvert komme en egen app som du kan bestille gruppetrening på. Denne er under utvikling.

 

Antall ledige plasser på timen får du opp ved å gå inn på den aktuelle dagen du ønsker å se.

Når du er innlogget, kan du klikke på den timen du ønsker å delta på, og så får du spørsmål om du vil reservere plass på denne timen.

Ved å bekrefte dette, er du sikret plass på timen.

Det er mulig å booke fra og med inneværende dag og fire dager fremover.

Er du i slutten på en uke, får du booke de første dagene i uken etter ved å velge neste uke øverst på siden. 

 

Det er mulig å sortere timer ut fra timetype ved å klikke på alle kategorier og velge ny kategori, f.eks: sykkel, styrke eller lignende. Da vil bare de timene du er interessert i vises på skjermen. Du kan også velge din favoritt instruktør på samme måte.

 

Man må møte opp på Puls minst fem minutter før timen starter for å bekrefte plassen sin. Skal du på to etterfølgende timer, kan du registrere deg på begge timene når du kommer. Man logger seg enkelt inn ved å registrere medlemskortet sitt på terminalen der timelappene lå tidligere, og bekrefter plassen på timen. 

 

På denne terminalen kan man også enkelt booke plass på andre timer de neste fire dagene og man kan avbestille timer som man ikke ønsker å gå på likevel. 

 

Hvis man ikke kan møte til timen likevel, kan man avbestille plassen frem til tre timer før timen starter. Er timen fullbooket vil da plassen tilfalle en på ventelista.

Dersom man ikke møter til bestilt time tre ganger i løpet av 30 dager, vil man bli utestengt fra online bookingen ferm til det har gått 30 dager fra første gang man ikke møtte. 

 

Man kan selvfølgelig også møte opp til time uten å booke slik som før, og da bare registrere man seg på egen terminal i resesjonen.

 

Har du problemer med å få logget deg inn, eller registrere deg, så kontakt resepsjonen på 51490950, så hjelper vi deg.

 

Vi håper du setter pris på denne servicen og gleder oss til å se deg på time!

 

mvh Puls