slyngeyoga.jpg

Yoga på Puls

1. september åpnet vi et eget yogasenter inne på Puls. Her har vi mulighet til å holde en temperatur på opptil 40C og 40% luftfuktighet slik at vi nå også tilbyr HOTyoga hos oss!

I en dedikert yogasal med rolig atmosfære og god stemning, tilbyr vi nå egne yogakurs og yogatimer som kan benyttes ved inngåelse av et eget yogamedlemskap. 

Dersom du er medlem hos oss fra før, får du et kjempebra yogatilbud til kun 200,- pr mnd i tillegg til medlemskapet!

Men du kan også velge å trene BARE yoga, enten ved et avtalegiromedlemskap, kontant 1 mnd eller klippekort med 10 klipp.

Ønsker du å delta på en av våre timer, finner du oversikten over tilgjengelige timer under TIMEPLAN eller i Puls Egersund Appen for timebooking. Fra 16. september må man ha eget yogamedlemskap eller klippekort for å booke seg på yogatimer. Da kan man filtrere ut yogatimene dersom man bare ønsker å se disse.

Nå inkluderes også Slynge Yoga i yoga-timeplanen! Man må ha gjennomført et intro-kurs i slyngeyoga for å delta på disse klassene, og man får da tilgang til å booke disse timene via en lukket facebookgruppe og direkte påmelding til instruktør.

Håndkle_og_matte.jpeg
yogasal.jpg