top of page

Nå setter vi opp nye yogakurs!


Det er så gøy at dere har tatt så godt i mot det nye yogatilbudet vårt og er ivrige med å delta på timer i den fantastiske yogasalen vår! Siden flere har etterspurt yogakurs med oppstart etter høstferien, ønsker vi nå å tilby alle våre yogakurs med oppstart i uke 44.

Alle kursene går over 8 uker og du kan melde deg på i resepsjonen eller på våre nettsider www.pulsegersund.no Fra og med uke 44 kan du bli med på:


Nybegynner SlyngeYoga mandag kl 17.00


Yoga mot stress mandag kl 18.00


Yoga for nybegynnere onsdag kl 19.00

Kursene passer for alle aldre og både for menn og kvinner. Ønsker du en rolig form for yoga med fokus på stressreduksjon, pusteteknikk og avspenning, er yoga mot stress midt i blinken for deg, ønsker du å få en grundig innføring i grunnleggende øvelser og teknikker innen yoga, slik den serveres på yogaklasser hos oss, velger du yoga for nybegynnere. Ønsker du å prøve en ny yogaform som gir deg en herlig, svevende følelse gjennom klassen, som tilbyr både ekstra støtte og ekstra utfordringer ved bruk av fantastiske yogaslynger, da melder du deg på nybegynner SlyngeYoga! Pris per kurs er 1500,- Ønsker du å delta på alle de herlige yogatimene våre i tillegg gjennom kursperioden, er totalprisen for 8 uker på kun 1900,- Spørsmål? send Mail til solveig@pulsegersund.no

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Recent Posts
bottom of page