top of page

Nå er vi i gang!

Nå er vi i gang med andre treningsuken for deltakerne i Dalanes slappeste, og her kjøres det på allerede fra start!

Her gås det toppturer, det trenes gruppetrening og kjøres styrke og kondisjon så det ryker etter!

Motivasjonen er på topp, og deltakerne drar hverandre med på aktiviteter og applauderer hverandres innsats. Det er helt fantastisk å se!

De åtte deltakerne vil bli presentert i ukene fremover en og en, men først starter vi med å vise dere hvem de er å se til og forteller hva de driver med på trening akkurat nå.

Vi har nå hatt tre felles treningsøkter i tillegg til at alle deltakerne har fått sitt eget treningsopplegg og tips til hvordan de kan spise litt bedre og komme i gang med aktivitet også på fritiden. De har fått analysert kroppssammensetningen sin og fått vite hvilken forfatning kroppen er i på innsiden og hvilken alder kroppens fysiske tilstand tilsvarer.

Den fjerde treningsøkten skal vi teste fysisk form - kondisjon og styrke for alle deltakerne. Når vi nærmer oss slutten av kurset, vil vi ta testene på nytt for å se om deltakerne har fått lønn for strevet i form av en sprekere og "yngre" kropp.

Følg med de åtte slappfiskene på reisene til et mer aktivt liv!

Er du en slappfisk?

Vi har nå startet opp tre grupper for de som ikke kom gjennom nåløyet denne gangen - 35 sofaslitere som hadde søkt om å få være blant Dalanes Slappeste, men som ikke ble valgt ut til å delta på prosjektet. De har takket ja til et alternativt opplegg over åtte uker med en fellestrening i uka og tett oppfølging.

Vil du også være med på et åtte ukers kurs for å gå gjennom forvandlingene fra sofagris til sofaglis?

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Recent Posts
bottom of page