top of page

Trening for ALLE!


Ja, da er vi godt i gang med januar, og det er mye energi og masse folk som er i gang med treningen sin allerede. Vi gleder oss stort over alle som møter opp på timer, driver egentrening og tar kontakt med oss for å komme i gang med treningen.

Og vi hører stadig: Kan sånne som meg trene på Puls?

Svaret er et høyt og rungende JA!

Og her skal jeg fortelle deg hvorfor:

På Puls ønsker vi å ta vare på alle, uansett om de er nybegynnere, har trent litt før eller om de er drevne i gamet og i god form fra før. Vi ønsker å motivere medlemmene våre til å gjøre den treningen som de trives med, som gir de resultatene de ønsker og som gjør at medlemmene våre ønsker å komme igjen uke etter uke, måned etter måned.

Vi har ingen mål om "støttemedlemmer" det kan man drive med i idrettslag og andre foreninger, på Puls ønsker vi aktive medlemmer som får det de betaler for og det de forventer, for det er bare da vi kan være det treningssenteret vi ønsker å være.

Dette er grunnen til at vi tilbyr treningsveiledning til alle nye medlemmer. På den måten kan du komme i gang på en trygg og god måte, og vet at de øvelsene du gjør vil gi deg resultater uten å overskride den belastningen kroppen din tåler.

Alle våre treningsveiledere er også personlige trenere, og mange av oss har tilleggsutdannelser som gir oss enda bedre kunnskap for å ta vare på helsa di.

For det er bedre helse som er vår drivkraft. Vi ønsker å kunne gjøre Eigersund friskere. Vi ønsker å hjelpe til med å redusere sykefraværet i distriktets bedrifter, både små og store, og vi ønsker å være der for å gi deg en lettere hverdag med en kropp som fungerer bedre i det daglige, uansett gjøremål.

Vi samarbeider godt med flere av distriktets fysioterapeuter, kiropraktorer og leger, slik at du skal få den aller beste oppfølgingen og det beste treningsopplegget ut i fra dine behov og eventuelle begrensninger.

Vi har også egen ernæringsrådgiver som kan fortelle deg hva du bør spise for å sikre at du får i deg alle næringsstoffene du trenger, som kan hjelpe i forhold til allergier og intoleranser og som kan sette opp en kostholdsplan dersom du ønsker å bli lettere eller bygge mer muskler.

Du kan kontakte vår ernæringsrådgiver Nina ved å klikke på bildet til høyre.

Vi tilbyr også flere gode gruppetimer for deg som er helt ny og trenger en instruktør som viser deg hva som skal gjøres og hvilke alternativer som finnes hvis noen av øvelsene blir vanskelige eller gjør vondt. Våre instruktører er erfarne og dyktige og er der for å motivere deg, støtte deg og hjelpe deg gjennom treningsøkten.

Er du helt ny, vil vi anbefale deg å prøve en av de gule sykkeltimene, eller en av de mørkeblå saltimene; kom i gang eller MRL. vi har også nybegynner time i yoga.

Andre timer som er lette å justere intensiteten på er Styrke, Kick and Box, Puls, Pilates, Zumba og Step. På disse timene er det enkelt å henge med, og så kan man justere hvor hardt man tar i og hvor mye belastning man ønsker å legge på i form av vekter eller strikker.

Og ikke minst: Vi har seniortrening for deg over 60 to formiddager i uka. Her kan du sykle, trene styrke, balanse og bevegelighet sammen med en dyktig instruktør, og vi avslutter alltid treningen med en kopp kaffe eller en lett lunsj og en god prat.

Du kan lese mer om våre gruppetimer ved å klikke på bildet nedenfor, og du kan bestille plass på time ved å hente passord og logge deg inn via timeplanen vår eller på appen Puls Egersund som du kan laste ned til telefonen din. Dermed har du alltid full oversikt over hvilke timer som har ledige plasser og hvilke du har bestilt plass på.

Gruppetrening

Kjenner du at du trenger en tettere oppfølging, er det mange som velger å starte treningsperioden med en personlig trener som loser deg trygt gjennom treningene dine, og ser til at du jobber med riktig teknikk og justerer øvelsene underveis slik at du alltid kan jobbe på det nivået du trenger, selv om dagsformen varierer.

Personlig trening kan man gjør i hele eller halve timer, sammen med en venn eller i små grupper.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål rundt dette og les gjerne blogginnlegget fra Ernst Arvid som forteller om sin reise med personlig trener Ragna.

Du finner mer informasjon om de personlige trenerne på Puls og hva vi kan tilby ved å klikke på bildet til høyre.

Visste du at Puls også tilbyr vanngymnastikk på Bakkebø?

Vi har dyktige instruktører som leder deg gjennom en akkurat passe slitsom treningsøkt i godt og varmt vann. Du får brukt hele kroppen uten å belaste knær, hofter eller rygg, men som gir musklene og pusten noe å jobbe med. Vanntrening med Puls er forbeholdt deg som av ulike årsaker kan ha vanskeligheter med å trene på en god måte på land, og som har nytte av å være i aktivitet i varmt vann på grunn av helsemessige årsaker.

Ta kontakt hvis du lurer på om dette er noe du kan være med på!

Les mer om vanntrening ved å klikke på bildet.

Vanntrening

Hos oss kan du trene både morgen og kveld og du velger helt selv om du ønsker medlemskap med kontant betaling måned for måned, eller avtalegiro og du kan også velge medlemskap med eller uten bindingstid. Du kan også trene utenom normal åpningstid ved å kjøpe deg et nøkkelkort. Da har du også mulighet til å trene når senteret har stengt for ordinær trening på grunn av helligdager og høytider.

Så hva venter du på?

Bli en del av Puls-familien nå!

Godt nyttår fra alle i PULS TEAM!

Håper vi sees snart!


Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Recent Posts
bottom of page