top of page

Silje's lille høstoppdatering


Nå kjører vi i gang med nok et semester – og som du kanskje har sett er timeplanen vår full av masse nytt som absolutt er verdt å prøve!!! Bruk gjerne de første ukene på å prøve noe du ikke har prøvd før en gang eller to? Plutselig har du fått deg ny inspirasjon, eller kjent muskler du ikke hadde kjent før.

Yoga er et stort felt, og kan egentlig brukes på alle de måter fantasien din strekker til! For å la dere få prøve dere på litt flere måter enn det de faste timene gir dere, har vi satt opp ulike yogakurs på 4 uker hver. Dette kan gi deg litt variasjon, inspirasjon og motivasjon.

Jeg kjører i år igjen 4 uker med STYRKEYOGA!

Her øker vi tempo og svettefaktor, og gir deg 30 minutter med yoga som brenner ;) Øvelsene er ikke kompliserte, og tempoet vil ikke forstyrre for muligheten til alle å henge med!

Kom og bli med - jeg garanterer deg andpusthet og svie i både armer, lår og mage!

30 minutter vil garantert være nok!

Jeg vil også kjøre 4 uker med TEKNIKK/ AKROBATISK YOGA

Her jobber vi med teknikken til noen av de balanserende øvelsene i yoga. Disse øvelsene kan være vanskelige å få jobbet godt nok med på de vanlige timene – og flere av tidligere kursdeltakere har kommet seg opp i både kråke, bro og gresshoppe i løp av disse 4 ukene! Er du nysgjerrig?

Er du lysten på å komme litt videre i de balanserende øvelsene?

Husk at øvelse gjør mester!

Øyvind 2014 Øyvind 2016

VI JOBBER UT I FRA DEN ENKELTES NIVÅ OG ØNSKER!

Du finner mer info om kurset HER!

YOGA MOT STRESS OG MEDISINSK YOGA er med!

Perfekte for deg som vil roe ned og tøye ut, uten å jobbe med balanserende og utfordrende styrkestillinger. Fokus er hovedsakelig på å løsne opp i anspent muskulatur i rygg, bekken, nakke, skuldre, og rygg – kort sagt; hele kroppen!

Begge kursene passer for dem med utfordringer fysisk, både skader, stivhet, fysiske sykdommer eller annet - vi har stoler, puter, tau og blokker som utstyr for å kompensere for stivhet og smerter. Den har gitt gode effekter til mange med spenningsrelaterte smerter i ledd og muskler. Timene fungerer også ypperlig for mennesker uten særlige problematikker. Kursene er generelt gode

for å lære seg et godt og avslappet pustemønster, for å få tøyd ut og slappet av i spent muskulatur etter en aktiv uke, eller for dem som vil ha et pusterom i hverdagen :)

For dem som ønsker å jobbe aktivt med pusteøvelser og pustemønster, har medisinsk yoga mer fokus på konkrete pusteøvelser enn det yoga mot stress har.

Prøv gjerne 4 uker av hver type før du velger hvilken du vil følge over tid! Å prøve selv og kjenne virkning er ofte den beste måten å finne det rette på.


YOGA PÅ TIMEPLANEN

Utenom kurs har Solveig og jeg de vanlige yogatimene våre.

Disse timene tar utgangspunkt i det man kaller ashtanga og hathayoga. Siden vi er et treningssenter har vi valgt å legge oss på en type time med god blanding av styrke og utfordring - og hvile, tøying og avspenning.

Vi har timer mandag kl 20, onsdag kl 08 og torsdag kl 20. Alle timene er åpne for alle!

VÅG Å PRØVE!

Vi skal få timene til å gi noe til alle!

ANDRE KURS OG AKTIVITETER JEG ER MED PÅ

HvilePuls

er vårt kurs i mindfulness og stressreduksjon.

Opplever du at du har hvilepuls i din hverdag?

Klarer du å være tilstede og leve livet ditt slik som du ønsker?

Opplever du at tiden løper i fra deg?

Vi gir deg 4 uker med teknikker og tema knyttet rundt det å stresse ned og finne ro i hverdagen - og derav kanskje kunne leve mer i tråd med det man ønsker.

Mer info se her! KOM I GANG GRUPPETIME

Dette er vårt treningstilbud til deg som er ny, deg som har skader eller smerter som gjør det greit å trene med lettere vekter og tempo enn de andre styrketimene våre, eller deg som rett og slett ønsker en time hvor fokus er styrke med manualer, catslides, strikker og kroppsvekt, og hvor kondisjon er lurt inn i annenhver sang J Vi har et tempo som gjør at du får svette godt, og du velger tyngde på vektene selv, så alle skal få kjent at det river i musklene dersom de ønsker det. Vi holder et tempo som gir deg tid til å fokusere på teknikken, og sikre at smerter/vondter unngås. På denne timen er kunder i alle helseformer innom. Til og med dem som trener tyngre timer kommer innom innimellom for å få seg en litt annen type økt.

Velkommen til meg på torsdager og Gunn på tirsdager!

Vi ønsker dere alle en super start, og fortsettelse, på sesongen mot juletider.

Hjertelig velkommen er dere alle på timer, veiledninger, og til en kaffedrøs eller temaspørsmål i døra eller resepsjon!

Beste ønsker fra Silje, med hilsen fra resten av Pulsgjengen:-)

DAGENS BLOGGER

Silje er egersunder av oppvekst, barn av to tilflyttere J Født 1 januar 1985 og føler ikke at det er bursdag uten fyrverkeri.

Hun er samboer med Øyvind, har 3 bonusbarn og 1 egen på vei:-)

Som om ikke det var nok har de 1 hund og udefinert antall katter (avventer hvor mange kattunger som de får gitt bort ;) Synd for Silje at hun egentlig er en person som liker å være i eget selskap ;)

Silje har danset siden hun var 10 år, og drevet med pilates og yoga siden videregående da hun gikk spesialisering i dans.

Hun har fra samme tid vært opptatt av å ta kroppen i bruk, og jaktet på måter å la den få være sterk og glad uansett hvilken livssituasjon hun skulle komme opp i. Kroniske smerter i muskler og ledd, matintoleranser for en rekke matvarer, og en stor glede for dans og kroppslig bevegelse har nok bidratt til dette tidlige og vedvarende engasjementet J

Silje er utdannet sosionom, personlig trener, helserådgiver, friskvernsmassør, yogalærer og mindfulnessinstruktør.

Hele denne pakken gjør at Silje i dag er den som jobber tettest sammen med Gunn Leidland hvor de utvikler og holder ulike kurs innenfor livsstil, og har ansvar for gruppetimer og kurstilbud med ekstra fokus på rehabilitering, helse og livsstil.

I tillegg til kursvirksomhet sammen med Gunn, jobber Silje som yogalærer, personlig trener, gruppetreningsinstruktør og massør hos oss på Puls.

HUSK AT DU KAN FÅ BRA MASSASJE HOS HENNE!


Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Recent Posts
bottom of page