top of page

Sommertid!

Nå er det sommer og ferietid for de aller fleste! Det kan benyttes til egentid og/ eller familietid. Avslapning eller aktivitet. Mange benytter ferien til å fikse opp i og utenfor hus og hytte.

Noen velger avslappende strandliv, mens andre koser seg med trening, turer og andre aktiviteter.

Jeg er så heldig å ha fått både ego-tur og familietur i sommer!

I mai var jeg så heldig å få være med som instruktør på KK treningscamp i Tyrkia. Jeg er master trainer i BasisBall som vi kjører på Puls, og i den anledning fikk jeg prøve meg som dere representant sammen med 60 herlige og treningsglade damer. Det var en fantastisk opplevelse og en ære å få mulighet til å være med på denne turen! For damene som var med var det nytelse, egentid og batterilading som var i fokus. De koste seg med masse forskjellig trening, shopping, soling, bading og god mat og drikke. Vi hadde masse kjekt og gjengen var full av positivitet, energi og treningsglede. Her var det ikke snakk om å prestere, man skulle kose seg! Det var kjekt å se at de fleste var kjempeflinke å balansere ytelse og nytelse. Her var ingen grønnkålsmoothies og proteinshakes, men vin, gode kaker og masse god mat. Perfekt opplading til alle treningsøktene som de deltok på gjennom dagen.

Jeg har som sagt også fått være på deilig familieferie der vi koste oss med masse bading og soling. Vi leste bøker og nøt varmen, men vi fikk også lurt inn noen kjappe treningsøkter innimellom.

Treningsrommet på hotellet var lite og til tider ganske fullt, men med ettpar hantler, fikk jeg trent både meg selv og mannen så vi hadde gangsperr helt til neste treningsøkt.

Etter en dag på stranden, var det innimellom litt vanskelig å motivere seg til en hard treningsøkt, men etter fullført økt, kjentes kroppen så bra og samvittigheten og humøret var på topp!

Det er helt riktig som de sier: man angrer aldri på en treningsøkt man har fullført!

Nå er jeg i gang igjen på Puls med timer, personlig trening og andre arbeidsoppgaver. På sommeren får vi litt variasjon i arbeidsdagen, siden dagene er litt roligere og vi må hjelpe til både med resepsjon, vasking og innimellom, litt barnepass. Det er veldig kjekt å treffe dere som er medlemmer i litt andre settinger enn det vi er vant med, og med litt bedre tid enn det vi vanligvis har når vi freser gjennom senteret på vei til neste time.

Og siden vi nå har litt bedre tid, ønsker jeg å fortelle deg at det er NÅ muligheten er der til å ta tak i ting som du ellers bare har tid til å tenke på, men ikke får gjort noe med: Kanskje skulle du hatt et nytt treningsprogram, fått deg en treningsplan som gir deg fremgang utover høsten, så du slipper å starte helt på nytt i september, og unngår å stå på stedet hvil både i styrke, kondisjon og på vekta. Bestill deg en time for massasje, en kroppsanalyse, en PT time eller prøv noe nytt på timeplanen. Grip fatt i oss hvis du trenger hjelp eller veiledning, vi setter stor pris på å få hjelpe deg, slik at du har enda større glede med treningen, får bedre resultater og mer motivasjon. Det er ingenting som motiverer mer enn å se at den tiden og energien du legger ned på treningssenteret viser igjen på kroppen, helsa og humøret og gir deg muligheten til å jobbe raskere, holde på lengre og øke belastningen!

Benytt deg av den ledige tiden - kom innom og få den hjelpen du trenger!

I neste innlegg skal du få treningsøkta som jeg kjørte i ferien, en effektiv økt som ikke tar så lang tid og som kan gjennomføres av de aller fleste - det er lett å justere til ditt nivå!

Fortsatt god sommer! Vi sees på Puls!

Dette innlegget er skrevet av Solveig som er en av fire medeiere i Puls, personlig trener, rehabtrener og instruktør. Hun jobber også for BasisBall med utdanning av instruktører og deltar på treningscamper, kurs og conventions ulike steder i Norge.

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Recent Posts
bottom of page