top of page

Nå er det vår!!!

Endelig ser vi at det blir lysere ute, og selv om den store varmen ikke ennå har slått inn, så merker man at våren er i anmarsj.

Her på Puls er vi våryre som aldri før!

Vi kjører på med kurs og treninger, maraton på sykkel og mase annet gøy for at du skal kunne fortsette å finpusse på formen frem mot sommersesongen.

Vi ser at det er stor pågang på timene og det er supert! For med mye folk, blir instruktøren om mulig enda ivrigere - enda mer pushing og heiing - enda mer motivasjon!

Husk at du alltid har mulighet til å melde deg på til timer fem dager i forveien!!!

Siden det snart er helg, har Ragna og Solveig hatt en litt alternativ økt med reklamefotografering til de nye KickStart kursene som starter nå i april å mai.

Første runden med KickStart var en stor suksess, og plassene ble raskt fylt opp. Deltakerne er ivrige med treningen enda, og kommer nærmere målet sitt uke for uke!

Så hvis du vil være med på KickStart kurs, må du være kjapp og melde deg på.

Sjekk KURS-fanen her på nettsidene våre, så finner du påmeldingsinfo der.

Kjenner du at du trenger å lande litt, senke skuldrene og løse opp stive muskler og ledd, så blir det nytt 4 ukers kurs i Yoga mot Stress med Silje på torsdager fra 19. april.

Vil du bli sterkere, få ditt eget treningsprogram og lære gode teknikker og hvordan du skal få fremgang i treningen din? Bli med Tone på fire ukers Styrketrening For Jenter fra 19. april!

Vi håper å se deg på kurs i april og mai!

Hilsen Solveig, Ragna, Tone og Silje


Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Recent Posts
bottom of page