top of page

Nytt på nettsiden!

God mandags formiddag og gratulerer med en splitter ny uke som du kan benytte til å gjøre livet ditt enda litt sprekere!

I dag er det full fres på Puls, med mange medlemmer som vil trene, ny medlemmer som vil komme i gang og god stemning på senteret! I tillegg har vi som de fleste har fått med seg litt ekstra arbeid for tiden med å rette opp i datafeilen som oppsto for snart to uker siden. Vi mangler dessverre fortsatt endel informasjon om noen av medlemmene våre, og vi blir veldig glade dersom du har tid og anledning til å sjekke at alt er OK med ditt medlemskap når du kommer, slik at vi får rettet opp i alt så fort som mulig, og slik at vi unngår at dere får feil i avtalegirotrekkene deres som går nå i februar. Ta gjerne en liten titt i nettbanken din etter den 11. februar og se at alt ser OK ut:-)

Og siden det er mandag, så er det også dagen for å rydde litt på nettsidene, slik at dere skal finne frem på best mulig måte. Og i den anledning har vi nå laget en ny fane øverst på siden vår som heter KURS.

Her finner du alt informasjonen du trenger om kursene våre og mulighet for å melde deg på direkte til kursholderen.

Det betyr at det vil bli mer plass til annen informasjon og glade nyheter her, vi gleder oss til å fortelle deg om alt det som skjer på Puls gjennom hele året!

Så følg med oss - det er da du får fullt utbytte av medlemskapet ditt!

Meld deg også på nyhetsbrevet vårt - da får du informasjonen direkte i mailboksen din hver måned!

VI ØNSKER DEG EN SPREK UKE!!!!


Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Recent Posts
bottom of page